Kalendarz AKP 2019

Etap I: zgłoszenia zdjęć: tutaj (do 07.10.2018 12:00)
Etap II: głosowanie: tutaj (od 08.10.2018 08:00)

CD30 AUX

porady, informacje dotyczące sprzętu car audio
kixar Mężczyzna
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 14
Rejestracja: 09 lis 2016, 8:59
Auto: Astra H
Silnik: Z18XE
Województwo: wielkopolskie

CD30 AUX

Nieprzeczytany post #1 autor: kixar » 13 lis 2016, 16:20

Witam,
Czy taka tabliczka znamionowa oznacza że nie mam co marzyć o AUX ??
Obrazek
Pozdrawiam

marwisn Mężczyzna
Awatar użytkownika
Moderator Techniczny
Posty: 4391
Rejestracja: 18 cze 2012, 19:46
Imię: Marcin
Auto: Seat Leon
Silnik: 1.4 TSI
Województwo: wielkopolskie
Lokalizacja: Poznań
Garaż: 835695
Kontaktowanie:

CD30 AUX

Nieprzeczytany post #2 autor: marwisn » 13 lis 2016, 18:11

To radio nie ma Aux'a.
AF - ZA - AH - AK

Obrazek

kixar Mężczyzna
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 14
Rejestracja: 09 lis 2016, 8:59
Auto: Astra H
Silnik: Z18XE
Województwo: wielkopolskie

CD30 AUX

Nieprzeczytany post #3 autor: kixar » 13 lis 2016, 19:10

Dzięki za info :(

ocrmind Nie określono
Astro-maniak
Posty: 331
Rejestracja: 12 maja 2011, 13:53
Imię: Maciej
Auto: Astra-H Kombi/Cosmo & Corsa-C Golas
Silnik: Z19DTH 200 & Z12XE
Województwo: mazowieckie
Lokalizacja: Warszawa

CD30 AUX

Nieprzeczytany post #4 autor: ocrmind » 14 lis 2016, 0:47

Nie ma się co martwić. Trzeba to badziewie wyciągnąć i wstawić najprostrze radio 1din za 250zł (będzie miało 4x50W, stremowanie muzyki z telefonu po bluetooth(wraz ze sterowaniem), telefon, usb i aux). Do tego podłączasz wzmacniacz 2x100W i już nic więcej nie potrzebujesz. Też kiedyś szukałem w CD30 a potem w CDC40 wejścia AUX i na szczęście nie znalazłem.

https://goo.gl/photos/pR8Fbn3jVPMLgsUo7
Astra Caravan Cosmo Z19DTH + hybrydowe turbo + własny program 200HP+

paawlo Mężczyzna
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 7
Rejestracja: 05 paź 2015, 19:29
Imię: Pawel
Auto: Astra H
Silnik: Z19DT
Województwo: wielkopolskie
Lokalizacja: Piła

CD30 AUX

Nieprzeczytany post #5 autor: paawlo » 14 lis 2016, 10:56

ocrmind pisze:Przejdź do cytowanego posta Nie ma się co martwić. Trzeba to badziewie wyciągnąć i wstawić najprostrze radio 1din za 250zł (będzie miało 4x50W, stremowanie muzyki z telefonu po bluetooth(wraz ze sterowaniem), telefon, usb i aux). Do tego podłączasz wzmacniacz 2x100W i już nic więcej nie potrzebujesz. Też kiedyś szukałem w CD30 a potem w CDC40 wejścia AUX i na szczęście nie znalazłem.

https://goo.gl/photos/pR8Fbn3jVPMLgsUo7



A obsługa komputera? Sprawdzanie temperatury?

ejeycorp Nie określono
Astro-maniak
Posty: 67
Rejestracja: 07 mar 2015, 18:39
Imię: Kuba
Auto: Astra H 1.9 CDTI
Silnik: Z19DT
Województwo: wielkopolskie
Lokalizacja: Poznań

CD30 AUX

Nieprzeczytany post #6 autor: ejeycorp » 14 lis 2016, 12:24

Możesz sobie spróbować zrobić AUX wg. mojego poradnika:
AUX
W tygodniu wezmę jakieś CD30 które mi zalega i jeszcze zweryfikuję czy na pewno dobrze to opisałem bo widzę że nie każdemu to działa. Nie wiem czemu, zdjęcia w temacie są z radia które jest cały czas w użytku i AUX działa :?

mop Mężczyzna
Awatar użytkownika
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 15 gru 2016, 20:45
Imię: Wiktor
Auto: Astra H
Województwo: mazowieckie

CD30 AUX

Nieprzeczytany post #7 autor: mop » 15 gru 2016, 20:51

I jak, poszło z CD30? Mam taki sprzęt grundiga i myślę, czy nie przetestować tego sposobu na AUXa.


Wróć do „Car Audio”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości