Zapalniczka

Gość

Zapalniczka

#1

Nieprzeczytany post autor: Gość » 16 kwie 2008, 19:49

Mam błachy problem ale jak dla początkującego ogromny;/ .... niedziała mi zapalniczka... nie to że chce palic w samochodzie ;p ale podczepic urzadzenie.

pomóżcie...

dresat

Astro-maniak
Posty: 650
Rejestracja: 25 lut 2008, 9:07
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

#2

Nieprzeczytany post autor: dresat » 16 kwie 2008, 19:52

ckzaq, Sprawdź bezpieczniki... ;)
myśleć...też bym umiał!

Marcin77

Użytkownik
Posty: 51
Rejestracja: 03 kwie 2008, 22:38
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

#3

Nieprzeczytany post autor: Marcin77 » 16 kwie 2008, 21:18

Gniazdo zapalniczki działa a Atrach po włączeniu zapłonu. Jeśli nie ma nadal napięcia sprawdź bezpiecznik.

seba_b11

Astro-maniak
Posty: 208
Rejestracja: 15 gru 2007, 17:26
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

#4

Nieprzeczytany post autor: seba_b11 » 16 kwie 2008, 22:05

Jeżeli już sprawdziłeś bezpieczniki i dalej nic to weź latarkę, połóż się na miejscu pasażera (głową w nogach)i jak zaświecisz od tyłu konsoli środkowej w stronę zapalniczki zobacz czy nie wysunął się kabelek plusowy bo masa idzie z "budy" auta. jesli się wysunął to bez problemu go tam wciśniesz.
Obrazek
Intek M-495 i ML-145
Kto ma Opla ten ma Hopla ...

Gość

#5

Nieprzeczytany post autor: Gość » 17 kwie 2008, 20:49

wszystko sprawdziłem napięcie jest nagrzewnica działa tylko zapalniczka nie chodziła ;)

ja37

V.I.P.
Posty: 2664
Rejestracja: 22 gru 2006, 15:18
Imię: Grzesiek
Auto: corsa B + 2x astra H
Silnik: Z20LET+
Województwo: łódzkie
Lokalizacja: Łódź

#6

Nieprzeczytany post autor: ja37 » 18 kwie 2008, 21:42

ckzaq pisze:wszystko sprawdziłem napięcie jest nagrzewnica działa tylko zapalniczka nie chodziła
Co ma nagrzewnica do zapalniczki?
Chyba tylko wspólne podświetlenie panela srodkowego i zapalniczki jest, na tym wspólnoty się kończą.

Zablokowany