CB-radio w ASTRA III

wszystko co się wiąże z CB
Awatar użytkownika
rokefeler27

Klubowicz AKP
Posty: 467
Rejestracja: 04 cze 2015, 16:30
Imię: Jacek
Auto: Była F Caravan,Jest H Kombi,J sedan
Silnik: X16XEL,Z18XE,B14NET
Województwo: śląskie
Lokalizacja: Katowice
Kontakt:

CB-radio w ASTRA III

#221

Nieprzeczytany post autor: rokefeler27 » 22 kwie 2016, 8:19

Jest to jedno z mniejszych cb na rynku Yosan 300 powinno wejść bez problemu (nie da się oddzielić panelu od reszty w tym modelu).
161CBF152

Marcin070878

Użytkownik
Posty: 24
Rejestracja: 24 wrz 2011, 19:02
Imię: Marcin
Auto: Opel Astra H
Silnik: 1,7 cdti,74 kW
Województwo: śląskie
Lokalizacja: Tychy

#222

Nieprzeczytany post autor: Marcin070878 » 27 kwie 2016, 11:34

hubertus90 pisze:QR_BBPOST Witam, pisałem odnośnie montażu radia cb ,w miejscu popielniczki do kolegi Marcin070878 na pw,ale nie odp. więc może ktoś inny, udzieli mi kilku porad, jak to zrobić?
Kolego hubertus90... spóźniona opowiedź jest już na pw.
W radiu nie musiałem oddzielać panelu od radia bo jest ono tak małe że mieści się tam w całości bez problemu

hubertus90

Użytkownik
Posty: 42
Rejestracja: 03 cze 2015, 21:21
Auto: Astra H
Silnik: Z16LET
Województwo: małopolskie

#223

Nieprzeczytany post autor: hubertus90 » 28 kwie 2016, 0:20

Dziękuje kolego za dokładny opis,teraz z taką instrukcją, na pewno będzie łatwiej to ogarnąć.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Tobi

Przedstawiciel Regionu
Posty: 1422
Rejestracja: 22 wrz 2011, 9:34
Imię: Tobi
Auto: Astra H
Silnik: Z18XE
Województwo: małopolskie
Lokalizacja: Olkusz
Kontakt:

#224

Nieprzeczytany post autor: Tobi » 11 paź 2016, 17:15

Witam serdecznie czy ktoś korzysta z takiego radyjka ?
http://sklephadron.pl/cb-radia/3243-cb- ... smart.html
Przymierzam się do zakupu takiego bo obecne TEDDY za bardzo szumi...

Awatar użytkownika
rokefeler27

Klubowicz AKP
Posty: 467
Rejestracja: 04 cze 2015, 16:30
Imię: Jacek
Auto: Była F Caravan,Jest H Kombi,J sedan
Silnik: X16XEL,Z18XE,B14NET
Województwo: śląskie
Lokalizacja: Katowice
Kontakt:

#225

Nieprzeczytany post autor: rokefeler27 » 11 paź 2016, 18:11

Miałem bliźniaka anytone smart szału nie ma ,ale na antymiśka wystarcza ;) .W smarcie irytowała mnie jego obsługa, bo do regulacji (ASC,RF GAIN, SQ) trzeba użyć dwóch rąk, przyciskamy przycisk na radiu ,a następnie regulujemy przyciskami w gruszce.Osobiscie wole radia z normalnymi pokrętłami.
Poszukaj używki harry III, johnny III lub teylora III ;)
161CBF152

jedivader

Astro-maniak
Posty: 199
Rejestracja: 27 sty 2012, 20:58
Imię: Marcin
Auto: Astra H SW 1.7 CDTI / K ST 1.6CDTI
Silnik: A17DTJ/B16DTE
Województwo: mazowieckie
Lokalizacja: Ostrołęka

#226

Nieprzeczytany post autor: jedivader » 11 paź 2016, 18:31

Używam od roku i jestem baaardzo zadowolony. Małe zgrabne i robi robotę z Sirio ML-145

ODPOWIEDZ