Gdzie zamontować radio CB w Astrze J

wszystko co się wiąże z CB
Awatar użytkownika
Muttley

Astro-maniak
Posty: 364
Rejestracja: 31 sty 2014, 20:20
Auto: Astra J
Województwo: śląskie

Re: Gdzie zamontować radio CB w Astrze J

#51

Nieprzeczytany post autor: Muttley » 09 gru 2015, 15:59

U mnie nic nie pierdzi.

Awatar użytkownika
laguna27

Astro-maniak
Posty: 253
Rejestracja: 12 lip 2015, 22:15
Auto: Astra J
Silnik: 1.7CDTI
Województwo: kujawsko-pomorskie

#52

Nieprzeczytany post autor: laguna27 » 09 gru 2015, 18:35

sprawdź Unidena 520, najlepiej z Chińskiej produkcji
Pozdrawiam wszystkich ;)

FranekDolas

Astro-maniak
Posty: 146
Rejestracja: 02 sty 2014, 16:26
Imię: Tomek
Auto: Astra H
Silnik: Z17DTH
Województwo: łódzkie

#53

Nieprzeczytany post autor: FranekDolas » 09 gru 2015, 22:58

jacek_1 pisze:To slabe radia miałeś mi Walker nic nie pierdzi i Harry 3 również
No właśnie nie słabe.Miałem między innymi ,harego 3,unidena520,yosan 3031 Wszystkie poległy.

Yosan3031

https://www.youtube.com/watch?v=OZmBqKp6hnU

Yosan 120

https://www.youtube.com/watch?v=J0bCnXZPE48

Awatar użytkownika
laguna27

Astro-maniak
Posty: 253
Rejestracja: 12 lip 2015, 22:15
Auto: Astra J
Silnik: 1.7CDTI
Województwo: kujawsko-pomorskie

#54

Nieprzeczytany post autor: laguna27 » 09 gru 2015, 23:09

to może sprawdź samochód
Pozdrawiam wszystkich ;)

FranekDolas

Astro-maniak
Posty: 146
Rejestracja: 02 sty 2014, 16:26
Imię: Tomek
Auto: Astra H
Silnik: Z17DTH
Województwo: łódzkie

#55

Nieprzeczytany post autor: FranekDolas » 09 gru 2015, 23:58

Byłem w serwisie w Częstochowie w sinadzie,koleś powiedział że nic z tym nie zrobię.Wtryski sieją i nie ma na to sposobu.

Awatar użytkownika
rokefeler27

Klubowicz AKP
Posty: 467
Rejestracja: 04 cze 2015, 16:30
Imię: Jacek
Auto: Była F Caravan,Jest H Kombi,J sedan
Silnik: X16XEL,Z18XE,B14NET
Województwo: śląskie
Lokalizacja: Katowice
Kontakt:

#56

Nieprzeczytany post autor: rokefeler27 » 10 gru 2015, 6:02

No niestety cdti lubi siać. Radia które miałeś nie są najlepsze.
Trzeba poszukać radia które poradzi sobie z zakłóceniami ja bym szukał president grant lub realistic trc 474, president herbert. Czasem pomaga podpięcie radia prosto pod akumulator.
W łodzi masz dobry serwis konektor5000.
161CBF152

Awatar użytkownika
laguna27

Astro-maniak
Posty: 253
Rejestracja: 12 lip 2015, 22:15
Auto: Astra J
Silnik: 1.7CDTI
Województwo: kujawsko-pomorskie

#57

Nieprzeczytany post autor: laguna27 » 10 gru 2015, 9:07

czyli nic z tym nie zrobisz
Pozdrawiam wszystkich ;)

FranekDolas

Astro-maniak
Posty: 146
Rejestracja: 02 sty 2014, 16:26
Imię: Tomek
Auto: Astra H
Silnik: Z17DTH
Województwo: łódzkie

#58

Nieprzeczytany post autor: FranekDolas » 10 gru 2015, 11:12

Muszę jeszcze sprawdzić herberta i president jfk

Awatar użytkownika
laguna27

Astro-maniak
Posty: 253
Rejestracja: 12 lip 2015, 22:15
Auto: Astra J
Silnik: 1.7CDTI
Województwo: kujawsko-pomorskie

#59

Nieprzeczytany post autor: laguna27 » 10 gru 2015, 13:30

JFK możesz sobie od razu odpuścić.
Jeżeli Herbert nie da rady, to żaden sprzęt sobie nie poradzi.
polecam http://radiokom.pl/komis/772-president- ... komis.html
lub zerknij na resztę - niezłe rodzynki: http://radiokom.pl/44-komis
Masz tam też Wilsona - mniejszy brat Herberta1 lub nowszą wersję Herbert 2
Pozdrawiam wszystkich ;)

Rafi3040

Astro-maniak
Posty: 229
Rejestracja: 16 paź 2015, 20:54
Imię: Rafał
Auto: Astra J Sport Tourer 1,7CDTI
Silnik: 1,7DTL
Województwo: mazowieckie
Pomocny: 1 raz

#60

Nieprzeczytany post autor: Rafi3040 » 13 gru 2015, 18:19

Panowie trochę mnie zakłopotaliście z tym sianiem mam kobrę i planuję montaż i nie wiem czy też tak będzie że będą zakłócenia ktoś się wypowie koledzy.

ODPOWIEDZ