Nowe auto z nawigacją

co polecacie i jak obsługiwać
Awatar użytkownika
piotruh

Użytkownik
Posty: 10
Rejestracja: 20 wrz 2014, 12:29
Auto: astra 3
Województwo: kujawsko-pomorskie

Nowe auto z nawigacją

#1

Nieprzeczytany post autor: piotruh » 08 paź 2019, 18:04

Witam. Kupiłem Astrę kombi j 2013.
Auto z Niemiec z kartą w załączniku.
Nie znam się za bardzo na tym ale wydaję mi się, że nie ma w ogóle na tej karcie polskiej mapy, przynajmniej po włączeniu nie pokazuje żadnych dróg.
Teraz najważniejsze. Czy można cokolwiek z tą karta zrobić i wgrać polskie mapy?
Pozdrawiam serdecznie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

malarznl

Astro-maniak
Posty: 56
Rejestracja: 29 cze 2017, 19:34
Auto: astra j
Silnik: a16let
Województwo: Zagranica - Inne
Wdzięczny: 4 razy
Pomocny: 1 raz

#2

Nieprzeczytany post autor: malarznl » 09 paź 2019, 6:56

I dobrze że nie ma polskich dróg bo jak byk stoi "Germany".
Może jak by to była mapa z XVIIIw to by sie zachodnia część załapała (ale nie byłoby Germany tylko Prusy) :D

Awatar użytkownika
piotruh

Użytkownik
Posty: 10
Rejestracja: 20 wrz 2014, 12:29
Auto: astra 3
Województwo: kujawsko-pomorskie

#3

Nieprzeczytany post autor: piotruh » 10 paź 2019, 15:57

Spoko, nie musisz być zlosliwy. Nie znam tematu i dlatego pytam. Może źle to opisałem, czy te karty da się przerobić czy trzeba poprostu nowa?

malarznl

Astro-maniak
Posty: 56
Rejestracja: 29 cze 2017, 19:34
Auto: astra j
Silnik: a16let
Województwo: Zagranica - Inne
Wdzięczny: 4 razy
Pomocny: 1 raz

#4

Nieprzeczytany post autor: malarznl » 10 paź 2019, 16:34

Przepraszam, złośliwość nie była moją intencją... Po prostu chciałem trochę na wesoło

Awatar użytkownika
piotruh

Użytkownik
Posty: 10
Rejestracja: 20 wrz 2014, 12:29
Auto: astra 3
Województwo: kujawsko-pomorskie

#5

Nieprzeczytany post autor: piotruh » 10 paź 2019, 21:37

Nie no w sumie logiczne jest Twoje podejście, widnieje napis germany jak byk:) ale jakos temat musiałem zacząc. Na aukcjach sa jakieś karty ale wszystko jakies przeróbki, strach troche, żeby się nie naciąć. Niby tych oryginalnych kart nie da się aktualizować czy wgrać na nie czegos innego. Jutro będe u elektromechanika, podobno robi takie rzeczy. Zobaczymy.

ODPOWIEDZ