Błąd czujnika spalania stukowego-wymieniać ?

Norged Nie określono
Astro-maniak
Posty: 175
Rejestracja: 06 paź 2013, 13:10
Imię: Jacek
Auto: Astra H, htb, 2006.
Silnik: Z16XEP
Województwo: Zagranica - UE
Lokalizacja: Norwegia

Błąd czujnika spalania stukowego-wymieniać ?

Nieprzeczytany post #1 autor: Norged » 20 kwie 2015, 15:16

Po "wypedałowaniu" wyswietla mi błąd : 032500 - czy wg Was powinienem wymienić ten czujnik ?

Mushasi Mężczyzna
Awatar użytkownika
Astro-maniak
Posty: 511
Rejestracja: 16 kwie 2014, 12:40
Imię: Krzysztof
Auto: Astra H
Silnik: Z20LER
Województwo: zachodniopomorskie
Lokalizacja: Szczecin

Re: Błąd czujnika spalania stukowego-wymieniać ?

Nieprzeczytany post #2 autor: Mushasi » 20 kwie 2015, 19:39

Skasować i obserwować, jak się powtórzy to skasować, podmienić i obserwować i w zależności co wyjdzie wymienić lub szukać dalej.

Norged Nie określono
Astro-maniak
Posty: 175
Rejestracja: 06 paź 2013, 13:10
Imię: Jacek
Auto: Astra H, htb, 2006.
Silnik: Z16XEP
Województwo: Zagranica - UE
Lokalizacja: Norwegia

Re: Błąd czujnika spalania stukowego-wymieniać ?

Nieprzeczytany post #3 autor: Norged » 20 kwie 2015, 20:02

Mushasi pisze:Skasować i obserwować, jak się powtórzy to skasować, podmienić i obserwować i w zależności co wyjdzie wymienić lub szukać dalej.

a jaka jest różnica między "podmienić" a "wymienić" ?

Mushasi Mężczyzna
Awatar użytkownika
Astro-maniak
Posty: 511
Rejestracja: 16 kwie 2014, 12:40
Imię: Krzysztof
Auto: Astra H
Silnik: Z20LER
Województwo: zachodniopomorskie
Lokalizacja: Szczecin

Re: Błąd czujnika spalania stukowego-wymieniać ?

Nieprzeczytany post #4 autor: Mushasi » 20 kwie 2015, 20:14

Do podmiany pożyczasz, jak wymieniasz to kupujesz :D

przemty Nie określono
Awatar użytkownika
Moderator Techniczny
Posty: 6078
Rejestracja: 24 lut 2011, 10:45
Imię: Przemek
Auto: była AF, jest AH
Silnik: był 17D, jest Z18XE
Województwo: podkarpackie
Lokalizacja: Sanok

Re: Błąd czujnika spalania stukowego-wymieniać ?

Nieprzeczytany post #5 autor: przemty » 20 kwie 2015, 20:17

Podejrzewam, że w Norwegii pożyczenie nie będzie takie łatwe ;)

Norged Nie określono
Astro-maniak
Posty: 175
Rejestracja: 06 paź 2013, 13:10
Imię: Jacek
Auto: Astra H, htb, 2006.
Silnik: Z16XEP
Województwo: Zagranica - UE
Lokalizacja: Norwegia

Re: Błąd czujnika spalania stukowego-wymieniać ?

Nieprzeczytany post #6 autor: Norged » 20 kwie 2015, 21:01

A w Polsce od kogo pozyczacie ?

Mushasi Mężczyzna
Awatar użytkownika
Astro-maniak
Posty: 511
Rejestracja: 16 kwie 2014, 12:40
Imię: Krzysztof
Auto: Astra H
Silnik: Z20LER
Województwo: zachodniopomorskie
Lokalizacja: Szczecin

Re: Błąd czujnika spalania stukowego-wymieniać ?

Nieprzeczytany post #7 autor: Mushasi » 20 kwie 2015, 21:47

Owszem, kwestia znalezienia dawcy ;)

przemty Nie określono
Awatar użytkownika
Moderator Techniczny
Posty: 6078
Rejestracja: 24 lut 2011, 10:45
Imię: Przemek
Auto: była AF, jest AH
Silnik: był 17D, jest Z18XE
Województwo: podkarpackie
Lokalizacja: Sanok

Re: Błąd czujnika spalania stukowego-wymieniać ?

Nieprzeczytany post #8 autor: przemty » 20 kwie 2015, 21:48

Norged pisze:A w Polsce od kogo pozyczacie ?


Od znajomych z miasta, forum ;)


Wróć do „[H] silnik benzyna”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości